Menu fin de semana mediodia

ENTRANTS

“Trinxat” de la Cerdanya con crujiente de manitas de cerdo

Trinxat de la cerdanya amb cruixent de peus de porc

Tortellini al pesto de avellanas

Tortellini al pesto d’avellanes

Ensalada de quinoa y verduritas con vinagreta de menta

Amanida de quinoa i verduretes amb vinagreta de menta

Carpaccio de presa ibérica con vinagreta de frutos secos y parmesano

Carpaccio de presa ibèrica amb vinagreta de fruits secs i parmesà

Arroz de costilla ibérica y boletus

Arròs melós de costella ibèrica i ceps

Mejillones del delta al vapor

Musclos del delta al vapor

PRINCIPAL

Entrecot de ternera a la pimienta verde ( sup 4E)

Entrecot de vedella amb salsa al pebre verd ( sup 4E)

Bacalao confitado al orio de jamón ibérico

Bacallà confitat a l'”orio” de pernil ibèric

Noodles de arroz con chipirones y verduras wok al estilo thai

Calamarcets amb noodles d’arròs i verduretes a l’estil thai

Confit de pato con salsa de higos y parmentier de patata

Confit d’ànec, parmentier de patata i salsa de figues

Costilla ibérica a baja temperatura glaseado con salsa barbacoa casera

Costella ibèrica feta a baixa temperatura glassejat amb salsa barbacoa casolana

Canelones de espinacas y ricotta con bechamel verde de nueces

Canelons d’espinacs i ricotta amb beixamel verda de nous

POSTRES:

Lemon pie

Brownie

Coulant de chocolate

Tarta de zanahoria

Tarta tatin amb gelat de iogurt

PRECIO: 18 euros. Pan, café o postre e iva incluido