AMANIDA DE QUINOA I VERDURETES A LA MENTA ENSALADA DE QUINOA Y VERDURITAS A LA MENTA |
TRINXAT DE LA CERDANYA AMB BOTIFARRA NEGRA “TRINXAT DE LA CERDANYA” CON BOTIFARRA NEGRA |
CREMA DE COLIFLOR AMB AVELLANES CREMA DE COLIFLOR CON AVELLANAS |
ARRÒS MELÓS DE COSTELLA IBÉRICA I CEPS ARROZ MELOSO DE COSTILLA IBÉRICA Y BOLETUS |
TARTAR DE SALMÓ AMB ENCURTITS (SUP) TARTAR DE SALMÓN CON ENCURTIDOS |
CREMÓS DE PATATA AMB POP I TERRA DE PIMENTÓ CREMOSO DE PATATA CON PULPO Y TIERRA DE PIMENTÓN |
ENTRECOT AMB SALSA AL PEBRE VERD (350gr) (SUP) ENTRECOT CON SALSA A LA PIMIENTA VERDE |
BACALLÀ CONFITAT AL SAFRÀ BACALAO CONFITADO AL AZAFRÁN |
DAUETS DE MELÓS DE VEDELLA AMB CARBASSA DADITOS DE MELOSO DE TERNERA CON CALABAZA |
RISOTTO DE TOMÀQUET SEC I PROVOLONE RISOTTO DE TOMATE SECO I PROVOLONE |
LEMON PIE AMB GALETA ESPECIADA |
PASTÍS DE PASTANAGA |
COULANT DE XOCOLATA |
TARTA TATIN AMB GELAT DE MANGO |
PREU: 18 AMB IVA INCLÓS, PA I CAFÈ O POSTRE |
PREGUNTA PER MENÚS INFANTILS I PER DIFERENTS PICAPICA ABANS DE DINAR |