MENU CAP DE SETMANA MIGDIES Reserves: 977126467 o whatsapp 644943596

TORTELLINI AMB PESTO D’AVELLANES
TORTELLINI CON PESTO DE AVELLANAS
CREMÓS DE PATATA I PARMESÀ AMB CAMAGROCS I OU ESCUMAT
CREMOSO DE PATATA Y PARMESANO CON GULA DE MONTE Y HUEVO POCHE
RISOTTO DE CEPS I FORMATGE BOFFARD
RISOTTO DE BOLETUS Y BOFFARD
CARPACCIO DE PICANHA DE VEDELLA AMB PARMESÀ I VINAGRETA DE FRUITS SECS
CARPACCIO DE PICANHA DE TERNERA CON PARMESANO Y VINAGRETA DE FRUTOS SECOS
SALMÓ MARINAT AMB FORMATGE FRESC I ANET
SALMÓN MARINADO CON QUESO FRESCO Y ENELDO
ENTRECOT DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ ( 300G) sup 3
ENTRECOT DE TERNERA CON GUARNICIÓN
TERRINA DE GARRINET AMB REDUCCIO D’OPORTO I FIGUES
TERRINA DE COCHINILLO CON REDUCCIÓN DE OPORTO E HIGOS
BACALLÀ CONFITAT AMB CREMA DE SOBRASSADA I MEL
BACALAO CONFITADO CON CREMA DE SOBRASADA Y MIEL
CORVALL AMB CALDEIRADA CÍTRICA
CORVINA CON CALDEIRADA CÍTRICA
CANELONS DE RICOTTA I ESPINACS AMB BEIXAMEL DE CEPS
CANELONES DE RICOTTA Y ESPINACAS CON BECHAMEL DE BOLETUS
BROWNIE DE XOCALATA AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA
PASTÍS DE CERVESA NEGRA
GELAT DE IOGURT AMB CONFITURA DE TOMÀQUET I OLI D’ALFÀBREGA
SORBET DE MOJITO
TARTA BASCA DE FORMATGE AMB TOFE I FRUITS VERMELLS
PREU: 19,75 AMB IVA INCLÓS, PA I CAFÈ O POSTRE . PREGUNTA PER OPCIONS INFANTILS