ENSALADILLA DE VARIANTS AMB BONITOL I MAIONESA DE REMOLATXA ENSALADILLA DE VARIANTES CON BONITO Y MAYONESA DE REMOLACHA |
MUSCLOS AMB VINAGRETA THAI I EDAMAMES MEJILLONES CON VINAGRETA THAI Y EDAMAMES |
RISOTTO DE CEPS I FORMATGE BOFFARD RISOTTO DE BOLETUS Y BOFFARD |
COCA DE CALÇOTS AMB LLONGANISSA I ROMESCO COCA DE CALÇOTS CON LONGANIZA Y ROMESCO |
STEAK TARTAR AMB OU CURAT I CREMA D’ALBERGINIA STEAK TARTAR CON HUEVO CURADO Y CREMA DE BERENJENA |
COSTELLA IBÈRICA FETES A BAIXA TEMPERATURA AMB BARBACOA CASOLANA COSTILLA IBÉRICA HECHA A BAJA TEMPERATURA CON BARBACOA CASERA |
ENTRECOT DE VEDELLA (300GR) SUP 3 EUROS ENTRECOT DE TERNERA (300GR) |
COULANT DE POP COULANT DE PULPO |
BACALLÀ CONFITAT AMB CREMA DE PEBROT ESCALIVAT BACALAO CONFITADO CON CREMA DE PIMIENTO |
CANELONS DE RICOTTA I ESPINACS AMB BEIXAMEL DE CEPS CANELONES DE RICOTTA Y ESPINACAS CON BECHAMEL DE BOLETUS |
BROWNIE DE XOCALATA AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA |
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA |
TORRIJA DE PA BRIOX AMB CREMA ANGLESA DE FAVA TONKA |
GELAT DE IOGURT AMB CONFITURA DE TOMÀQUET I OLI D’ALFÀBREGA |
SORBET DE MOJITO |
TARTA BASCA DE FORMATGE AMB TOFE I FRUITS VERMELLS |
PREU: 19,75 AMB IVA INCLÓS, PA I CAFÈ O POSTRE . PREGUNTA PER OPCIONS INFANTILS |