TORTELLINI AMB PESTO D’AVELLANES TORTELLINI CON PESTO DE AVELLANAS |
CREMÓS DE PATATA I PARMESÀ AMB CAMAGROCS I OU ESCUMAT CREMOSO DE PATATA Y PARMESANO CON GULA DE MONTE Y HUEVO POCHE |
RISOTTO DE CEPS I FORMATGE BOFFARD RISOTTO DE BOLETUS Y BOFFARD |
CARPACCIO DE PICANHA DE VEDELLA AMB PARMESÀ I VINAGRETA DE FRUITS SECS CARPACCIO DE PICANHA DE TERNERA CON PARMESANO Y VINAGRETA DE FRUTOS SECOS |
SALMÓ MARINAT AMB FORMATGE FRESC I ANET SALMÓN MARINADO CON QUESO FRESCO Y ENELDO |
ENTRECOT DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ ( 300G) sup 3 ENTRECOT DE TERNERA CON GUARNICIÓN |
TERRINA DE GARRINET AMB REDUCCIO D’OPORTO I FIGUES TERRINA DE COCHINILLO CON REDUCCIÓN DE OPORTO E HIGOS |
BACALLÀ CONFITAT AMB CREMA DE SOBRASSADA I MEL BACALAO CONFITADO CON CREMA DE SOBRASADA Y MIEL |
CORVALL AMB CALDEIRADA CÍTRICA CORVINA CON CALDEIRADA CÍTRICA |
CANELONS DE RICOTTA I ESPINACS AMB BEIXAMEL DE CEPS CANELONES DE RICOTTA Y ESPINACAS CON BECHAMEL DE BOLETUS |
BROWNIE DE XOCALATA AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA |
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA |
PASTÍS DE CERVESA NEGRA |
GELAT DE IOGURT AMB CONFITURA DE TOMÀQUET I OLI D’ALFÀBREGA |
SORBET DE MOJITO |
TARTA BASCA DE FORMATGE AMB TOFE I FRUITS VERMELLS |
PREU: 19,75 AMB IVA INCLÓS, PA I CAFÈ O POSTRE . PREGUNTA PER OPCIONS INFANTILS |