CARTA KOOP TOO

RESERVES AL 977126467 O WHATSAPP AL 644943596

CARPACCIO DE PICANHA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ9.50
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCIT DE CEPS AMB ENCENALLS DE FOIE10.25
BURRATA ORIGINAL AMB CARPACCIO DE TOMÀQUET I OLI DE FESTUCS I ALFABREGA9.75
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES6.50
CROQUETES DE CECINA DE LLEÓ, PORRO I FORMATGE IDIAZABAL (UNIT.) MIN 41.85
CROQUETES DE CALÇOTS I LLONGANISSA AMB ROMESCO (UNIT.) MIN.41.80
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 41.80
CROQUETES DE POP, SOBRASSADA I FORMATGE BOFFARD (UNITAT) MIN41.90
FALS REGIRAT DE QUINOA I VERDURETES AMB OU ESCUMAT9.75
PA BAO DE COSTELLA IBÈRICA AMB SALSA BARBACOA (2UNIT)8.00
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES9.75
BURRITO THAI DE MELÓS DE VEDELLA12.90
TARTAR DE TONYINA VERMELLA BALFEGO AMB MANGO, ALVOCAT, SÈSAM I MAIONESA DE KIMCHI17.50
CARXOFES CONFITADES AMB HUMUS DE PERNIL IBÈRIC, OU ESCUMAT I FOIE12.50
TARTAR DE SALMÓ Y ALVOCAT AMB CHANTILLY DE WASABI12.50
TAULA DE PERNIL IBÈRIC AMB PA DE VIDRE12.00
COULANT DE POP12.50
BACALLA CONFITAT AMB CREMA DE SOBRASSADA I MEL14.00
SÈPIA AMB ALLIOLI DE SAFRÀ I PATATA D’ALL NEGRE13.00
OUS KOOP AMB FOIE, PERNIL IBÈRIC I MONIATO CRUIXENT9.75
PEPITO D’ENTRANYA DE VEDELLA12.00
RISOTTO DE CEPS, PERA CARAMEL.LITZADA I BOFFARD9.25
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA12.50
MAGRET D’ÀNEC AMB BABAGANOUSH, REDUCCIÓ D’OPORTO I MONIATO CRUIXENT12.50
LINGOT DE GARRINET AMB DEMIGLACE D’HABA TONKA I PATATA DE CANYELLA14.75
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA5.50
TARTA BASCA DE FORMATGE IDIAZABAL5.50
LEMON PIE4.50
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA4.50
CREMOS DE FORMATGE AMB FRUITS VERMELLS I GALETA ESPECIADA4.50
SORBET DE MOJITO4.50
GELAT DE IOGURT AMB OLI D’ALFABREGA I CONFITURA DE TOMÀQUET4.50