CARTA KOOP TOO

RESERVES AL 977126467 O WHATSAPP AL 644943596

CARPACCIO DE PICANHA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ9.90
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCIT DE CEPS AMB ENCENALLS DE FOIE10.75
BURRATA ORIGINAL AMB CARPACCIO DE TOMÀQUET I OLI DE FESTUCS I ALFABREGA11.00
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES6.50
CROQUETES DE CECINA DE LLEÓ, PORRO I FORMATGE IDIAZABAL (UNIT.) MIN 41.95
CROQUETES DE CALÇOTS I LLONGANISSA AMB ROMESCO (UNIT.) MIN.41.85
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 41.80
CROQUETES DE POP, SOBRASSADA I FORMATGE BOFFARD (UNITAT) MIN41.95
FALS REGIRAT DE QUINOA I VERDURETES AMB OU ESCUMAT9.75
PA BAO DE COSTELLA IBÈRICA AMB SALSA BARBACOA (2UNIT)9.30
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES10.90
BURRITO DE MELÓS DE VEDELLA AMB CURRY VERMELL, LLET DE COCO I CÍTRICS12.90
TARTAR DE TONYINA VERMELLA BALFEGO AMB MANGO, ALVOCAT, SÈSAM I MAIONESA DE KIMCHI18.50
CARXOFES CONFITADES AMB HUMUS DE PERNIL IBÈRIC, OU ESCUMAT I FOIE12.50
TARTAR DE SALMÓ Y ALVOCAT AMB CHANTILLY DE WASABI15.00
TAULA DE PERNIL IBÈRIC AMB PA DE VIDRE13.40
COULANT DE POP13.90
BACALLA CONFITAT AMB CONCASSE DE VERDURETES I CRUIXENT DE PORRO14.00
SÈPIA AMB ALLIOLI DE SAFRÀ I PATATA D’ALL NEGRE13.50
OUS KOOP AMB FOIE, PERNIL IBÈRIC I MONIATO CRUIXENT10.50
MUSCLOS DEL DELTA AMB VINAGRETA THAI I EDAMAMES9.00
RISOTTO DE CEPS, PERA CARAMEL.LITZADA I BOFFARD11.00
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA14.00
MAGRET D’ÀNEC AMB BABAGANOUSH, REDUCCIÓ D’OPORTO I MONIATO CRUIXENT13.90
HAMBURGUESES VEGANES BEYOND AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET15.00
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA6.00
TARTA BASCA DE FORMATGE IDIAZABAL5.20
LEMON PIE5.00
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA5.00
TARTA GUINESS AMB FROSTING DE FORMATGE5.20
TEXTURES DE XOCOLATA AMB SORBET D’OLI D’OLIVA VERGE5.50
GELAT DE IOGURT AMB OLI D’ALFABREGA I CONFITURA DE TOMÀQUET4.50