CARTA KOOP TOO

RESERVES AL 977126467 O WHATSAPP AL 644943596

CARPACCIO DE PICANHA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ10.25
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCIT DE CEPS AMB ENCENALLS DE FOIE10.75
BURRATA ORIGINAL AMB CARPACCIO DE TOMÀQUET I OLI DE FESTUCS I ALFABREGA11.00
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES6.50
CROQUETES DE CECINA DE LLEÓ, PORRO I FORMATGE IDIAZABAL (UNIT.) MIN 42.00
CROQUETES DE CALÇOTS I LLONGANISSA AMB ROMESCO (UNIT.) MIN.42.00
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 42.00
CROQUETES DE POP, SOBRASSADA I FORMATGE BOFFARD (UNITAT) MIN42.00
PA BRIOX FARCIT DE GAMBA AMB MAIONESA DE KIMCHI CÍTRICA (UNIT)6.00
PA BRIOX FARCIT DE COSTELLA IBÈRICA I VERDURETES AMB CEBA CRUIXENT (UNIT)5.25
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES13.00
BURRITO DE MELÓS DE VEDELLA AMB CURRY VERMELL, LLET DE COCO I CÍTRICS12.90
TARTAR DE TONYINA VERMELLA BALFEGO AMB MANGO, ALVOCAT, SÈSAM I MAIONESA DE KIMCHI19.30
CARXOFES CONFITADES AMB HUMUS DE PERNIL IBÈRIC, OU ESCUMAT I FOIE13.25
TARTAR DE SALMÓ Y ALVOCAT AMB CHANTILLY DE WASABI15.00
PERNIL IBÈRIC AMB PA DE VIDRE13.40
POP BRASSEJAT AMB PARMENTIER DE PATATA I SOBRASSADA15.00
BACALLA CONFITAT AMB CONCASSE DE VERDURETES I CRUIXENT DE PORRO14.00
STEAK TARTAR DE FILET DE VEDELLA AMB CREMA D’ALBERGINIA, MISO I ROVELL D’OU CURAT15.00
OUS KOOP AMB FOIE, PERNIL IBÈRIC I MONIATO CRUIXENT11.75
TERRINA DE GARRINET AMB REDUCCIÓ D’OPORTO I MEL AMB POMA CARAMEL.LITZADA14.75
RISOTTO DE CEPS, PERA CARAMEL.LITZADA I BOFFARD12.00
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA15.00
MAGRET D’ÀNEC AMB BABAGANOUSH, REDUCCIÓ D’OPORTO I MONIATO CRUIXENT13.90
HAMBURGUESES VEGANES BEYOND AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET15.00
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA6.50
TARTA BASCA DE FORMATGE IDIAZABAL5.20
LEMON PIE5.00
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA5.00
TORRIJA DE BRIOX AMB CREMA ANGLESA DE FAVA TONKA5.20
TEXTURES DE XOCOLATA AMB SORBET D’OLI D’OLIVA VERGE5.50
GELAT DE IOGURT AMB OLI D’ALFABREGA I CONFITURA DE TOMÀQUET4.50