CARTA KOOP TOO

POLLASTRE CRUIXENT AMB SALSA DE MEL I MOSTASSA7.50
COUS COUS DE XAI I VERDURETES DE TEMPORADA9.75
ENSALADILLA DE VARIANTS AMB BONITOL7.50
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES6.50
CROQUETES DE CALÇOTADA AMB ROMESCO (UNIT.) MIN 41.60
CROQUETES DE CEPS (UNIT.) MIN.41.50
PEPITO D’ENTRANYA DE VEDELLA AMB PEBROT ESCALIVAT12.00
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 41.70
GYOZAS DE VERDURETES I GAMBES (5UNIT)7.75
PA BAO DE COSTELLA IBÈRICA, CALÇOTS CONFITATS I SALSA DE FIGUES(2UNIT)8.00
BACALLÀ CONFITAT AMB ROMESCO I CALÇOTS 12.00
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES9.50
CALAMARCETS I NOODLES D’ARRÒS A L’ESTIL THAI10.00
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA11.50
TARTAR DE SALMÓ AMB CHANTILLY DE WASABI12.00
CREMOS DE PATATA I POP AMB TERRA DE PIMENTÓ11.50
NUGGETS DE LLONGANISA AMB FORMATGE (6UNIT)8.40
OUS KOOP AMB PERNIL IBÈRIC, FOIE I CRUIXENT DE MONIATO8.50
CARXOFES CONFITADES AMB PERNIL IBÈRIC I FOIE9.00
COCA DE LLONGANISSA D’ALFORJA AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I BOLETS8.75
HAMBURGUESA DE VEDELLA I PARMESA AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET I CEBA CRUIXENT11.50
HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I RUL.LO DE CABRA11.50
TASTETS DE VEDELLA I FOIE AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET I PATATA9.25
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCITS DE CEPS AMB FOIE9.25
CARPACCIO DE PRESA IBÉRICA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ9.25
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA5.50
PASTIS DE PASTANAGA5.50
LEMON PIE4.50
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA4.50