CARTA KOOP TOO

RESERVES AL 977126467 O WHATSAPP AL 644943596

CARPACCIO DE PRESA IBÈRICA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ9.25
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCIT DE CEPS AMB ENCENALLS DE FOIE9.75
BURRATA ORIGINAL AMB CARPACCIO DE TOMÀQUET I OLI DE FESTUCS I ALFABREGA9.75
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES6.50
CROQUETES DE CEPS, FOIE I CEBA CARAMEL.LITZADA (UNIT.) MIN 41.75
CROQUETES DE CEPS (UNIT.) MIN.41.60
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 41.70
CROQUETES DE POP, SOBRASSADA I FORMATGE BOFFARD (UNITAT) MIN41.70
FALS REGIRAT DE QUINOA I VERDURETES AMB OU ESCUMAT9.75
PA BAO DE COSTELLA IBÈRICA AMB SALSA BARBACOA (2UNIT)8.00
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES9.50
NUGGETS DE LLONGANISSA D’ALFORJA AMB FORMATGE ( 6UNIT) 8.40
TARTAR DE TONYINA VERMELLA AMB MANGO, ALVOCAT, SÈSAM I MAIONESA DE KIMCHI16.25
CARXOFES CONFITADES AMB HUMUS DE PERNIL IBÈRIC I ROVELL D’OU CURAT9.80
TARTAR DE SALMÓ Y ALVOCAT AMB CHANTILLY DE WASABI12.00
TAULA DE PERNIL IBÈRIC AMB PA DE VIDRE12.00
COULANT DE POP11.50
BACALLA CONFITAT AMB CREMA DE SOBRASSADA I MEL12.50
CALAMARCETS AMB NOODLES D’ARRÒS I VERDURETES THAI12.00
OUS KOOP AMB FOIE, PERNIL IBÈRIC I MONIATO CRUIXENT8.90
PEPITO D’ENTRANYA DE VEDELLA12.00
RISOTTO DE CEPS, PERA CARAMEL.LITZADA I BOFFARD9.25
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA12.50
TASTETS DE VEDELLA I FOIE AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET I ALLIOLI DE MANGO9.75
COCA DE LLONGANISSA D’ALFORJA AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I BOLETS 8.90
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA5.50
PASTIS DE PASTANAGA5.50
LEMON PIE4.50
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA4.50
CREMOS DE FORMATGE AMB FRUITS VERMELLS I GALETA ESPECIADA4.50
SORBET DE MOJITO4.50
GELAT DE IOGURT AMB OLI D’ALFABREGA I CONFITURA DE TOMÀQUET4.50