RESERVES AL 977126467 O WHATSAPP AL 644943596

CARPACCIO DE PICANHA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ | 10.25 |
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCIT DE CEPS AMB ENCENALLS DE FOIE | 10.75 |
BURRATA ORIGINAL AMB CARPACCIO DE TOMÀQUET I OLI DE FESTUCS I ALFABREGA | 11.00 |
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES | 6.50 |
CROQUETES DE CECINA DE LLEÓ, PORRO I FORMATGE IDIAZABAL (UNIT.) MIN 4 | 2.00 |
CROQUETES DE CALÇOTS I LLONGANISSA AMB ROMESCO (UNIT.) MIN.4 | 2.00 |
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 4 | 2.00 |
CROQUETES DE POP, SOBRASSADA I FORMATGE BOFFARD (UNITAT) MIN4 | 2.00 |
PA BRIOX FARCIT DE GAMBA AMB MAIONESA DE KIMCHI CÍTRICA (UNIT) | 6.00 |
PA BRIOX FARCIT DE COSTELLA IBÈRICA I VERDURETES AMB CEBA CRUIXENT (UNIT) | 5.25 |
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES | 13.00 |
BURRITO DE MELÓS DE VEDELLA AMB CURRY VERMELL, LLET DE COCO I CÍTRICS | 12.90 |
TARTAR DE TONYINA VERMELLA BALFEGO AMB MANGO, ALVOCAT, SÈSAM I MAIONESA DE KIMCHI | 19.30 |
CARXOFES CONFITADES AMB HUMUS DE PERNIL IBÈRIC, OU ESCUMAT I FOIE | 13.25 |
TARTAR DE SALMÓ Y ALVOCAT AMB CHANTILLY DE WASABI | 15.00 |
PERNIL IBÈRIC AMB PA DE VIDRE | 13.40 |
POP BRASSEJAT AMB PARMENTIER DE PATATA I SOBRASSADA | 15.00 |
BACALLA CONFITAT AMB CONCASSE DE VERDURETES I CRUIXENT DE PORRO | 14.00 |
STEAK TARTAR DE FILET DE VEDELLA AMB CREMA D’ALBERGINIA, MISO I ROVELL D’OU CURAT | 15.00 |
OUS KOOP AMB FOIE, PERNIL IBÈRIC I MONIATO CRUIXENT | 11.75 |
TERRINA DE GARRINET AMB REDUCCIÓ D’OPORTO I MEL AMB POMA CARAMEL.LITZADA | 14.75 |
RISOTTO DE CEPS, PERA CARAMEL.LITZADA I BOFFARD | 12.00 |
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA | 15.00 |
MAGRET D’ÀNEC AMB BABAGANOUSH, REDUCCIÓ D’OPORTO I MONIATO CRUIXENT | 13.90 |
HAMBURGUESES VEGANES BEYOND AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET | 15.00 |
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA | 6.50 |
TARTA BASCA DE FORMATGE IDIAZABAL | 5.20 |
LEMON PIE | 5.00 |
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA | 5.00 |
TORRIJA DE BRIOX AMB CREMA ANGLESA DE FAVA TONKA | 5.20 |
TEXTURES DE XOCOLATA AMB SORBET D’OLI D’OLIVA VERGE | 5.50 |
GELAT DE IOGURT AMB OLI D’ALFABREGA I CONFITURA DE TOMÀQUET | 4.50 |