RESERVES AL 977126467 O WHATSAPP AL 644943596

CARPACCIO DE PICANHA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ | 9.50 |
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCIT DE CEPS AMB ENCENALLS DE FOIE | 10.25 |
BURRATA ORIGINAL AMB CARPACCIO DE TOMÀQUET I OLI DE FESTUCS I ALFABREGA | 9.75 |
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES | 6.50 |
CROQUETES DE CECINA DE LLEÓ, PORRO I FORMATGE IDIAZABAL (UNIT.) MIN 4 | 1.85 |
CROQUETES DE CALÇOTS I LLONGANISSA AMB ROMESCO (UNIT.) MIN.4 | 1.80 |
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 4 | 1.80 |
CROQUETES DE POP, SOBRASSADA I FORMATGE BOFFARD (UNITAT) MIN4 | 1.90 |
FALS REGIRAT DE QUINOA I VERDURETES AMB OU ESCUMAT | 9.75 |
PA BAO DE COSTELLA IBÈRICA AMB SALSA BARBACOA (2UNIT) | 8.00 |
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES | 9.75 |
BURRITO THAI DE MELÓS DE VEDELLA | 12.90 |
TARTAR DE TONYINA VERMELLA BALFEGO AMB MANGO, ALVOCAT, SÈSAM I MAIONESA DE KIMCHI | 17.50 |
CARXOFES CONFITADES AMB HUMUS DE PERNIL IBÈRIC, OU ESCUMAT I FOIE | 12.50 |
TARTAR DE SALMÓ Y ALVOCAT AMB CHANTILLY DE WASABI | 12.50 |
TAULA DE PERNIL IBÈRIC AMB PA DE VIDRE | 12.00 |
COULANT DE POP | 12.50 |
BACALLA CONFITAT AMB CREMA DE SOBRASSADA I MEL | 14.00 |
SÈPIA AMB ALLIOLI DE SAFRÀ I PATATA D’ALL NEGRE | 13.00 |
OUS KOOP AMB FOIE, PERNIL IBÈRIC I MONIATO CRUIXENT | 9.75 |
PEPITO D’ENTRANYA DE VEDELLA | 12.00 |
RISOTTO DE CEPS, PERA CARAMEL.LITZADA I BOFFARD | 9.25 |
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA | 12.50 |
MAGRET D’ÀNEC AMB BABAGANOUSH, REDUCCIÓ D’OPORTO I MONIATO CRUIXENT | 12.50 |
LINGOT DE GARRINET AMB DEMIGLACE D’HABA TONKA I PATATA DE CANYELLA | 14.75 |
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA | 5.50 |
TARTA BASCA DE FORMATGE IDIAZABAL | 5.50 |
LEMON PIE | 4.50 |
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA | 4.50 |
CREMOS DE FORMATGE AMB FRUITS VERMELLS I GALETA ESPECIADA | 4.50 |
SORBET DE MOJITO | 4.50 |
GELAT DE IOGURT AMB OLI D’ALFABREGA I CONFITURA DE TOMÀQUET | 4.50 |