POLLASTRE CRUIXENT AMB SALSA DE MEL I MOSTASSA | 7.50 |
COUS COUS DE XAI I VERDURETES DE TEMPORADA | 9.75 |
ENSALADILLA DE VARIANTS AMB BONITOL | 7.50 |
PATATES DEL KOOP AMB DOS SALSES | 6.50 |
CROQUETES DE CALÇOTADA AMB ROMESCO (UNIT.) MIN 4 | 1.60 |
CROQUETES DE CEPS (UNIT.) MIN.4 | 1.50 |
PEPITO D’ENTRANYA DE VEDELLA AMB PEBROT ESCALIVAT | 12.00 |
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (UNITAT) MIN 4 | 1.70 |
GYOZAS DE VERDURETES I GAMBES (5UNIT) | 7.75 |
PA BAO DE COSTELLA IBÈRICA, CALÇOTS CONFITATS I SALSA DE FIGUES(2UNIT) | 8.00 |
BACALLÀ CONFITAT AMB ROMESCO I CALÇOTS | 12.00 |
MICUIT DE FOIE CASOLÀ AMB CONFITURA DE PEBROT ESCALIVAT I TORRADETES | 9.50 |
CALAMARCETS I NOODLES D’ARRÒS A L’ESTIL THAI | 10.00 |
COSTELLA IBÈRICA A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA BARBACOA CASOLANA | 11.50 |
TARTAR DE SALMÓ AMB CHANTILLY DE WASABI | 12.00 |
CREMOS DE PATATA I POP AMB TERRA DE PIMENTÓ | 11.50 |
NUGGETS DE LLONGANISA AMB FORMATGE (6UNIT) | 8.40 |
OUS KOOP AMB PERNIL IBÈRIC, FOIE I CRUIXENT DE MONIATO | 8.50 |
CARXOFES CONFITADES AMB PERNIL IBÈRIC I FOIE | 9.00 |
COCA DE LLONGANISSA D’ALFORJA AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I BOLETS | 8.75 |
HAMBURGUESA DE VEDELLA I PARMESA AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET I CEBA CRUIXENT | 11.50 |
HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I RUL.LO DE CABRA | 11.50 |
TASTETS DE VEDELLA I FOIE AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET I PATATA | 9.25 |
CARPACCIO DE PEUS DE PORC FARCITS DE CEPS AMB FOIE | 9.25 |
CARPACCIO DE PRESA IBÉRICA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I PARMESÀ | 9.25 |
| |
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT D’AVELLANA | 5.50 |
PASTIS DE PASTANAGA | 5.50 |
LEMON PIE | 4.50 |
BROWNIE AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA | 4.50 |
| |
| |
| |
| |
| |